The Evil Within 2Playstation 4 Spellen PS4€ 14,95 Playstation 4 Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Evil Within 2 - PS4

Duik in een angstaanjagend avontuur met The Evil Within 2 voor de PS4! Dit meeslepende spel neemt je mee naar een duistere wereld vol verschrikkingen en mysterie. Jij kruipt in de huid van Sebastian Castellanos, een voormalig rechercheur die wanhopig op zoek is naar zijn vermiste dochter in een gestoorde, nachtmerrie-achtige realiteit. Verken angstaanjagende omgevingen, vecht tegen gruwelijke monsters en probeer te overleven in een meeslepend verhaal vol psychologische horror. Ben jij dapper genoeg om de duisternis te trotseren en de waarheid te ontdekken? The Evil Within 2 voor de PS4 is een must-have voor liefhebbers van spannende en duistere games!

€ 14,99 Inclusief belasting

€ 14,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier
Omschrijving

The Evil Within 2 tilt de geprezen franchise tot een nieuw niveau met zijn unieke mix van psychologische sensaties en ware overlevingshorror. 

Jij bent detective Sebastian Castellanos en hebt je laagste punt bereikt. Wanneer je de kans krijgt je dochter te redden, moet je een wereld betreden vol nachtmerries en ontdek je het donkere verleden van een eens idyllische stad. Alleen zo kan je haar redden. Iedere hoek zit vol met bedreigingen maar jij gaat al deze tegenspoed aan. 

Verhaal: 
Detective Sebasian Castellanos heeft alles verloren, ook zijn dochter Lily. Om haar te redden is hij gedwongen samen te werken met Mobius, een shady organisatie die verantwoordelijk was voor de vernietiging van Sebastiaan zijn vorig leven. Hij moet neerdalen in de verschrikkelijke creaties van deze organisatie. De bedreigingen komen vanuit alle kanten en moet dus vertrouwen op zijn gezonde verstand. De enige uitweg naar verlossing, is door dit avontuur aan te gaan.

Datasheet
PS4
Played
1 Item
5055856416197
Aantal Spelers
1 Speler
Leeftijdsadvies
Vanaf 18 Jaar
Reden Leeftijdsadvies
Angst
Genre
Action-Adventure
Taal
Engels
chat Commentaar (0)