Midnight Club 3: DUB Edition (Platinum)PSP Spellen PSP€ 4,95 PSP Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Midnight Club 3: DUB Edition (Platinum)

Duik in het bruisende nachtleven van straatraces met Midnight Club 3: DUB Edition voor de PSP! Stap in de schoenen van een stoere straatracer en laat je vaardigheden zien terwijl je door de straten van bekende steden scheurt. Met een uitgebreide selectie aan gepimpte auto\'s, waaronder exotische sportwagens en opgevoerde muscle cars, kun jij je eigen unieke racestijl creëren. Pas je voertuigen aan met een scala aan aanpassingsmogelijkheden, waaronder spoilers, velgen en verf, om indruk te maken op je rivalen. Daag je vrienden uit voor spannende multiplayer-races en bewijs dat jij de koning van de straat bent. Bereid je voor op een adrenalinepompende ervaring en word de ultieme straatlegende in Midnight Club 3: DUB Edition voor de PSP!

€ 4,95 Inclusief belasting

€ 4,95 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

In het spel zijn vijf soorten races te vinden. In de Ordered Race moet de speler tegen andere spelers racen en tegelijkertijd ook door de aangegeven checkpoints rijden.

in Circuit Race moet je een aantal ronden rijded en tegen andere speler opnemen.

In de Unordered Race moet de speler ook door checkpoints racen, maar deze staan nu echter niet op volgorde. De speler moet zo snel mogelijk door alle checkpoints rijden om zo te winnen.

In de Autocross Race zijn er geen voetgangers, andere voertuigen en politie aanwezig. De straat is echter wel geblokkeerd door obstakels, waardoor een parcours ontstaat. De speler moet zo snel mogelijk de finish bereiken.

Het Track event is gelijk aan bovenstaande race, alleen moet de speler het nu tegen andere spelers opnemen in plaats van de klok.

Als laatste kan de speler zelf een aangepaste race maken, waarin ook de omstandigheden op het gebied van weer en verkeer instelbaar zijn.

PSP
Gebruikt
1 Item
5026555281102
chat Commentaar (0)