Link's Crossbow Training - WiiWii Spellen Nintendo Wii€ 4,99 Wii Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Link's Crossbow Training - Wii

Ga op avontuur met Link in Link\'s Crossbow Training voor de Wii! Gebruik je Wii-afstandsbediening als een echte boogschutter terwijl je vijanden verslaat en uitdagende doelen raakt. Verbeter je precisie en behendigheid terwijl je door verschillende levels en werelden reist. Met adembenemende graphics en meeslepende gameplay is Link\'s Crossbow Training een must-have voor elke Nintendo-fan! Bereid je voor op eindeloos plezier en spannende actie met dit unieke spel!
  • Met Boekje

€ 4,99 Inclusief belasting

€ 4,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
check op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Dit betreft de losse game, te spelen met een Wii gun of met de Wii remote.

Grijp de Wii Zapper vast en verander de manier waarop je spellen speelt voorgoed. Door de Wii-afstandsbediening en Nunchuk in de Wii Zapper te klikken, kun je bepaalde spellen op ongekend nieuwe manieren beleven, terwijl je nog steeds gebruik kunt maken van de unieke eigenschappen van beide Wii-controllers.

De Wii Zapper is ontworpen met het oog op de eerstepersoons-actiespellen en plaatst je echt middenin de actie. Met behulp van de trilfunctie, luidspreker en bewegingsgevoelige eigenschappen van de Wii-afstandsbediening zorgt dit accessoire voor een meeslepende ervaring. Het slimme ontwerp zorgt er ook voor dat je de actie in het spel eenvoudig met de richtingsstick van de Nunchuk kunt besturen.

Nintendo Wii
Gebruikt
3 Items
0045496364656
chat Commentaar (0)