Wii Fit Plus - WiiWii Spellen Nintendo Wii€ 9,99 Wii Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Wii Fit Plus - Wii

\"Bevrijd je innerlijke atleet en duik in de wereld van Wii Fit Plus voor de Wii! Deze revolutionaire game combineert plezier en fitness om je lichaam en geest uit te dagen. Met een breed scala aan activiteiten, van yoga tot krachttraining, kun je je eigen trainingsprogramma samenstellen en jezelf naar nieuwe hoogten tillen. Of je nu wilt afvallen, je balans wilt verbeteren of gewoon plezier wilt hebben, Wii Fit Plus biedt eindeloos entertainment voor het hele gezin. Het is tijd om op te staan, in beweging te komen en jezelf te laten zien met de Wii Fit Plus - Wii!\"

€ 9,99 Inclusief belasting

€ 9,99 Exclusief belasting

block Niet op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Wii Fit Plus is een fitness-videospel van Nintendo voor de Wii-spelcomputer. Het spel is een uitgebreide versie van Wii Fit. Het is op 1 oktober 2009 in Japan gelanceerd. Wii Fit Plus bevat alle functies van Wii Fit met daarbij 15 nieuwe balans- en aerobicspellen, zes nieuwe krachttraining- en yoga-activiteiten.

Het spel Wii Fit Plus wordt los verkocht, maar kan ook samen met een Wii Balance Board worden gekocht. De meeste activiteiten zijn voor één speler, maar er zijn ook multi-playeractiviteiten waarbij tot acht spelers om de beurt het Wii Balance Board gebruiken.

Nintendo Wii
Gebruikt
045496367930
Leeftijdsadvies
Vanaf 3 Jaar
chat Commentaar (0)