Dance Dance Revolution Winx Club - WiiWii Spellen Nintendo Wii€ 14,99 Wii Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dance Dance Revolution Winx Club - Wii

Stap in de magische wereld van Winx Club en dans de sterren van de hemel met Dance Dance Revolution Winx Club voor de Wii! Met deze betoverende game kunnen fans van alle leeftijden deelnemen aan een opwindend dansavontuur met hun favoriete feeën. Laat je meeslepen door de vrolijke muziek en spectaculaire dansroutines terwijl je de dansmat onder je voeten laat schitteren. Met kleurrijke graphics en spannende gameplay is deze magische danservaring perfect voor feestjes, familiebijeenkomsten of gewoon voor een solo danssessie. Bereid je voor om te dansen als nooit tevoren en laat je innerlijke fee los met Dance Dance Revolution Winx Club - Wii!
  • Met Boekje

€ 14,99 Inclusief belasting

€ 14,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Met Winx Club maakt de Dance Dance Revolution-serie haar officiële debuut in Europa. De ritmegames stonden hier altijd bekend onder de naam Dancing Stage, maar komt nu naar de Wii onder haar oorspronkelijke benaming. Ditmaal kunnen dansfanaten het met hun favoriete personages uit de Winx Club-serie hun kunsten laten zien op de beats van allerlei verschillende liedjes.

Dance Dance Revolution: Winx Club is speciaal aangepast voor jongere spelers, zodat iedereen kan laten zien waar hij of zij toe in staat is. Dance Dance Revolution kun je spelen op de bekende DDR-dansmat, maar ook gewoon met de Wii-afstandsbediening of klassieke GameCube-controller.

Nintendo Wii
Gebruikt
1 Item
4012927091418
Leeftijdsadvies
Vanaf 3 Jaar
chat Commentaar (0)