U Draw Pictionary (Game Only) - WiiWii Spellen Nintendo Wii€ 4,99 Wii Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

U Draw Pictionary (Game Only) - Wii

U Draw Pictionary (Game Only) - Wii brengt het klassieke tekenspel naar een geheel nieuw level! Met dit innovatieve spel voor de Nintendo Wii kan je je creatieve vaardigheden op de proef stellen en je fantasie de vrije loop laten. Gebruik de U Draw GameTablet om meesterlijke kunstwerken te maken en te raden wat je medespelers proberen uit te beelden. Met een mix van hilariteit, spanning en artistieke flair is U Draw Pictionary een absolute must-have voor elke gamer die dol is op lachen, tekenen en raden. Klaar om je artistieke talenten te laten zien en de ultieme tekengame-ervaring te beleven? Duik in het avontuur met U Draw Pictionary voor de Wii!
  • Met Boekje

€ 4,99 Inclusief belasting

€ 4,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
check op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Voor de eerste keer kun je dit razendsnelle tekenspel op je tv beleven. De draadloze uDraw GameTablet vertaalt je schetsen naar afbeeldingen die voor iedereen zichtbaar zijn op het grote scherm. En met meerdere manieren om te spelen staat Pictionary voor Wii altijd garant voor meeslepend meerspelerplezier!

De uDraw GameTablet is de perfecte partner voor een potje Pictionary. Om te beginnen hoef je slechts de Wii-afstandsbediening aan te sluiten op het accessoire. Vervolgens kun je de bijgesloten stylus gebruiken om je schetsen te maken. De uDraw GameTablet biedt je een canvas van 10 bij 15 centimeter, wat tekenen net zo intuïtief maakt als wanneer je dat met potlood en papier doet!

Nintendo Wii
Gebruikt
4 Items
4005209139717
Leeftijdsadvies
Vanaf 3 Jaar
chat Commentaar (0)