TMNT Teenage Mutant Ninja Turtles - WiiWii Spellen Nintendo Wii€ 9,99 Wii Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

TMNT Teenage Mutant Ninja Turtles - Wii

Verken de spannende wereld van TMNT Teenage Mutant Ninja Turtles op de Wii! Word lid van de legendarische schildpaddenfamilie en neem het op tegen de kwaadaardige Shredder en zijn leger van Foot Clan-schurken. Met de Wii-afstandsbediening in de hand kun je de krachten van Leonardo, Donatello, Michelangelo en Raphael besturen terwijl ze hun unieke ninjutsu-vaardigheden gebruiken om de stad te redden. Of je nu solo speelt of samen met vrienden, deze actievolle game brengt de opwinding en avonturen van de TMNT naar jouw woonkamer. Duik in de schaduw en laat je innerlijke ninja los in TMNT Teenage Mutant Ninja Turtles op de Wii!
  • Met Boekje

€ 9,99 Inclusief belasting

€ 9,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
check op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Om een speciale aanval uit te voeren moet de speler de “spring” en “aanval” knoppen tegelijk indrukken. Deze aanval kan een Foot Soldier met een slag uitschakelen en andere vijanden veel schade toebrengen, waaronder ook de eindbazen. Leonardo, Michelangelo en Donatello springen allemaal de lucht in en raken een vijand met hun wapen, terwijl Raphael als speciale aanval over de grond rolt en van onder toeslaat.

De werpaanval van elke Turtle is gelijk: door hun wapen uit te steken kunnen de Turtles een vijand over hun hoofd gooien, wat de vijand meteen uitschakelt. Donatello kan dit het snelst daar zijn bo ver kan uitsteken. Michelangelo doet er het langst over.

Nintendo Wii
Gebruikt
2 Items
3307210248176
Leeftijdsadvies
Vanaf 12 Jaar
chat Commentaar (0)