Medal of Honor Vanguard - WiiWii Spellen Nintendo Wii€ 7,50 Wii Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Medal of Honor Vanguard - Wii

Betreed het slagveld van de Tweede Wereldoorlog als nooit tevoren met Medal of Honor Vanguard voor de Wii! Met adembenemende graphics en intuïtieve besturing neem je de controle over als een dappere soldaat, klaar om te vechten voor vrijheid en eer. Strijd in legendarische veldslagen, van de stranden van Normandië tot de straten van Berlijn, en ervaar de adrenaline en spanning van oorlog als nooit tevoren. Bereid je voor op een episch avontuur dat je naar het hart van de actie brengt, waar je moed en vastberadenheid zullen worden beloond met de Medal of Honor. Waag de sprong, kameraad, en neem je plaats in de geschiedenis!
  • Met Boekje

€ 7,50 Inclusief belasting

€ 7,50 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
check op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Spelers nemen de rol aan van Sgt. Frank Keegan, een lid van de 82nd Airborne Division, en de 17th Airborne Division die strijden tegen de Axis-strijdkrachten van nazi-Duitsland en het Koninkrijk van Italië.

De eerste missie, Operation Husky, plaatst Keegan in een C-47 vliegtuig ergens voor de kust van Sicilië. Plotseling ontploft het vliegtuig en Keegan wordt eruit geslingerd. Hij slaagt erin om zijn parachute te openen en op de grond te landen, waar hij in een stad tegen de Italiaanse troepen moet vechten. Eenmaal door de stad vervolgen ze hun weg langs de kust naar een bunker ergens op Sicilië, waar ze hun weg naar binnen schieten en de Duitse troepen in de bunker verslaan. Voor deze missie ben je gewapend met een Thompson submachine gun, en tijdens de missie kun je wapens zoals de MP40 en de M1 Garand oppakken.

Nintendo Wii
Gebruikt
2 Items
5030946055883
Leeftijdsadvies
Vanaf 16 Jaar
chat Commentaar (0)