Mario Strikers Charged Football - WiiWii Spellen Nintendo Wii€ 14,99 Wii Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mario Strikers Charged Football - Wii

Mario Strikers Charged Football voor de Wii brengt de opwinding van voetbal naar een geheel nieuw niveau! Duik in dit razendsnelle en spannende spel, waar Mario en zijn vrienden het veld betreden om te strijden voor de ultieme kampioenstitel. Met behulp van de unieke Wii-afstandsbediening en Nunchuk, kun je ongelooflijke moves maken, superschoten afvuren en zelfs power-ups gebruiken om je tegenstanders te overwinnen. Ga de strijd aan in dynamische, futuristische arena\'s en ervaar de adrenaline van de voetbalwereld als nooit tevoren. Mario Strikers Charged Football is een must-have voor elke fan van Mario en voetbalfanaten die houden van actie, plezier en een beetje magie op het veld!

€ 14,99 Inclusief belasting

€ 14,99 Exclusief belasting

block Niet op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Doe je voetbalschoenen aan en help je favoriete 'Super Mario'-personage naar de overwinning! Natuurlijk nemen Peach, Mario en Wario de regels niet zo nauw. En zeker Bowser doet stiekeme dingen op het veld!

Net als in de voorganger wordt de actie in 'Mario Strikers: Charged Football' gedomineerd door de aanvoerder van elk team. Deze sterspelers beschikken over unieke eigenschappen en vaardigheden, waardoor ze een zware stempel drukken op het verloop en de uitslag van een wedstrijd.

De Wii-afstandsbediening voegt een dynamisch nieuw element toe aan 'Mario Strikers: Charged Football', waarbij instinctieve fysieke bewegingen worden vertaald naar knallende acties op het veld. De speler kan de Wii-afstandsbediening schudden om een tegenstander opzij te beuken.

'Mario Strikers: Charged Football' kent verschillende spelvarianten, waaronder mogelijkheden om met twee tot vier spelers (verdeeld over twee teams) tegen elkaar te spelen. Daarnaast kunnen spelers gebruik maken van de Nintendo Wi-Fi Connection om tegen spelers van over de hele wereld te spelen.

Met 'Mario Strikers: Charged Football' breng je een fanatiek potje voetbal je kamer binnen!

Nintendo Wii
Gebruikt
0045496363109
Leeftijdsadvies
Vanaf 7 Jaar
chat Commentaar (0)