Agatha Christie: And Then There Were None - WiiWii Spellen Nintendo Wii€ 9,99 Wii Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Agatha Christie: And Then There Were None - Wii

Stap in de mysterieuze wereld van Agatha Christie met \"En toen waren er nog maar...\" voor de Wii! Los het meeslepende moordmysterie op dat zich afspeelt op een afgelegen eiland. Duik diep in de gedachten van de personages, verzamel aanwijzingen en ontrafel het geheim van deze claustrofobische en zenuwslopende thriller. Durf jij de confrontatie aan te gaan met de duisternis en de waarheid te ontdekken? Laat je meeslepen in dit interactieve avontuur dat je naar de rand van je stoel zal brengen!

€ 9,99 Inclusief belasting

€ 9,99 Exclusief belasting

block Niet op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Agatha Christie: And Then There Were None

And Then There Were None is de spelbewerking van Agatha Christie's wereldberoemde boek. Tien mensen die elkaar niet kennen worden uitgenodigd om naar een luxe villa te komen op een geïsoleerd eiland. Hun mysterieuze gastheer beschuldigt ze van moord. Als speler kom je als elfde persoon in het geheel terecht. In deze adventure moet je het mysterie oplossen en de moordenaar opsporen voordat je zelf het volgende slachtoffer wordt.
De game belooft andere plotwendingen te hebben dan in het boek. Doordat de game verschillende eindes heeft, is de afloop van dit Agatha Christie-verhaal in jouw handen. Het zal volgens de makers zeker 20 uur duren voordat je bij een van deze eindes bent aanbeland. Dit spel is oorspronkelijk verschenen voor de PC en is helemaal aangepast aan de Wii-besturing. Een gat graven doe je bijvoorbeeld door een scheppende beweging te maken met de Wii-afstandsbediening in je hand.

Nintendo Wii
Gebruikt
9006113150206
Aantal Spelers
1 Speler
Leeftijdsadvies
Vanaf 12 Jaar
Reden Leeftijdsadvies
Geweld
Genre
Strategy
chat Commentaar (0)