Cate West: The Vanishing Files - WiiWii Spellen Nintendo Wii€ 9,99 Wii Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cate West: The Vanishing Files - Wii

Duik in een spannend avontuur met Cate West: The Vanishing Files voor de Wii! Ga samen met Cate West, een getalenteerde schrijfster en visionair, op een boeiende zoektocht naar verborgen aanwijzingen en los complexe puzzels op. Duik in mysterieuze zaken en onthul de waarheid achter de verdwijningen in deze meeslepende detectivegame. Met intuïtieve Wii-besturing en prachtige graphics word je ondergedompeld in een wereld vol intrige en geheimen. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en de mysterieuze verdwijningen op te lossen?
  • Met Boekje

€ 9,99 Inclusief belasting

€ 9,99 Exclusief belasting

notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Cate West: The Vanishing Files - Wii

In Cate West: The Vanishing Files ga je met hoofdpersoon Cate op pad om mysteries op te lossen. Zaken die de politie niet op weet te lossen, worden overgedragen aan de helderziende schrijver Cate West. Deze bezoekt dan verschillende aan de misdaad gerelateerde locaties om paranormale indrukken op te doen.

Cate West: The Vanishing Files is een in cartoon-stijl uitgevoerde point-and-click-adventure. Dit houdt in dat je een variatie aan sfeervolle locaties hebt, waar je met een cursor overheen kunt bewegen om zo aanwijzingen en voorwerpen te ontdekken, die weer grotere puzzels en raadsels kunnen ontsluieren. Op die manier kan de speler genoeg aanwijzingen vinden om de misdadigers te vinden.

Nintendo Wii
Gebruikt
1 Item
5060015539020
chat Commentaar (0)