Diablo III - Xbox 360 Xbox 360 Spellen Xbox 360€ 12,50  Xbox 360 Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Diablo III - Xbox 360

Diablo III voor Xbox 360 neemt je mee op een episch avontuur vol actie en duistere magie. Stap in de schoenen van een heldhaftige strijder en verken de donkere wereld van Sanctuary. Vecht tegen hordes demonen, verzamel waardevolle buit en ontdek krachtige vaardigheden om de ultieme krachtige eindbaas te verslaan. Met meerdere speelbare klassen en een meeslepende verhaallijn biedt Diablo III eindeloos entertainment voor zowel solo-avonturiers als coöperatieve teams. Ben jij klaar om de strijd aan te gaan en de wereld te redden van het kwaad? Waag je in Diablo III en laat je meeslepen door een duister en spannend avontuur op de Xbox 360!
  • Met Boekje

€ 12,50 Inclusief belasting

€ 12,50 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Het verhaal speelt zich twintig jaar na de gebeurtenissen in Diablo II af in Sanctuary. Een vallende ster is neergekomen op de oude kathedraal (waar Diablo I zich afspeelde). Het hoofdpersonage wordt erop af gestuurd. Uiteindelijk blijkt dat de twee overgebleven lesser evils Belial en Azmodan erachter zitten.

De verschillende acts zijn zeer gevarieerd: Act I speelt zich af in en rond New Tristram, Act II in het zanderige gebied rond Caldeum, Act III in de krater van Mount Arreat en Act IV in de High Heavens.

Xbox 360
Xbox 360
Gebruikt
1 Item
5030917126758
Leeftijdsadvies
Vanaf 16 Jaar
chat Commentaar (0)