Dead Rising (Classics) - Xbox 360
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dead Rising (Classics) - Xbox 360

\"Stap in de chaotische wereld van Dead Rising (Classics) op de Xbox 360! Beleef een adembenemend avontuur vol zombies, actie en overlevingsdrang. Als hoofdrolspeler Frank West, een dappere fotojournalist, moet je zien te overleven in een mysterieuze winkelcentrum gevuld met hordes bloeddorstige zombies. Gebruik alles wat je in handen kunt krijgen als wapen, van keukenmessen tot bokshandschoenen, om je een weg te banen door de zombies en jezelf te beschermen. Ontdek spannende missies, creëer bizarre combinatiewapens en red overlevenden in deze bloedstollende en humoristische game. Ga de strijd aan, blijf in leven en word de held van Dead Rising (Classics)!\"
  • Met Boekje

€ 4,99 Inclusief belasting

€ 4,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Dead Rising is een sandboxgame die zich afspeelt in een winkelcentrum. Het stadje is overspoeld door zombies en de overgebleven overlevenden houden zich op in een winkelcentrum. Dan wordt ook dit overspoeld. Het is nu aan de speler om te overleven en mogelijk andere mensen te helpen.

Het winkelcentrum ligt vol met allerlei voorwerpen die gebruikt kunnen worden om de zombies te vermoorden, zoals boormachines, plastic zwaarden, heggenscharen en planken. Daarnaast zijn er in het winkelcentrum vele voedselwaren te vinden die zorgen voor meer energie.

Tijdens het spel wordt meer ervaring opgedaan en zal de speler sterker worden en meer aanvalstechnieken leren. Ook zal de speler de zogenaamde psychopaths (psychopaten) tegenkomen. Deze mensen zijn door de zombie-invasie doorgedraaid en brengen hierdoor de speler en andere overlevenden in gevaar.

Xbox 360
Xbox 360
Gebruikt
1 Item
5055060965009
chat Commentaar (0)