Sight Training (los spel)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sight Training (los spel) - DS

\"Sight Training\" ist ein unterhaltsames und herausforderndes Spiel für den Nintendo DS, das darauf abzielt, deine Sehfähigkeit zu verbessern. Trainiere deine Augen mit einer Vielzahl von aufregenden Minispielen, die speziell entwickelt wurden, um deine visuelle Wahrnehmung und Reaktionszeit zu schärfen. Von schnellen Reflextests bis hin zu kniffligen Puzzleaufgaben – dieses Spiel bietet eine Vielzahl von Übungen, um deine Augenmuskeln zu trainieren und deine Konzentrationsfähigkeit zu steigern. Mit ansprechender Grafik und anpassbaren Schwierigkeitsgraden ist \"Sight Training\" das ideale Spiel für alle, die ihre Sehleistung verbessern möchten. Tauche ein in die Welt des visuellen Trainings und erlebe, wie deine Augen immer schärfer und schneller werden!

1,99 € Tax included

1,99 € Tax excluded

check auf Lager
Zahlen Sie sicher
Bezahlen Sie sicher mit Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Lieferung
Bestellen Sie jetzt und wir versenden die Bestellung schnell. Klicken Sie auf sie, um weitere Infor
Kundendienst
Kundenservice hier klickenn

Productbeschrijving

Zet je gezichtsvermogen aan het werk. Sight Training: Enjoy Exercising And Relaxing Your Eyes voor de Nintendo DS traint je pupillen met leuke en snelle activiteiten. Je hebt er maar een paar minuutjes voor nodig, want een trainingsessie is in een oogwenk voltooid.

Met tien basisoefeningen, die zich concentreren op alledaagse functies als oog-handcoördinatie en oogbeweging, presenteert Sight Training identificatie- en herkenningsuitdagingen op de twee schermen van de DS. Hierbij word je gevraagd om de juiste antwoorden aan te tikken op het touchscreen. Op basis van je antwoorden geeft Sight Training je een oogleeftijd. Deze is vergelijkbaar met de hersenleeftijd uit de Brain Training-serie. Zo bepaalt het spel de virtuele leeftijd van je gezichtsvermogen. De software houdt je voortgang bij terwijl je traint om in het spel de ultieme oogleeftijd van 20 jaar te bereiken.

De activiteiten in Sight Training slagen erin om zowel simpel als uitdagend te zijn. In 'Box Track' wordt er een bal in een van drie dozen geplaatst op het touchscreen. De drie worden vervolgens snel van plaats verwisseld en het is de bedoeling dat je de doos met de bal blijft volgen met je ogen. Daarna tik je de doos aan die volgens jou de bal bevat. De oefening 'Number Tap' roept de gebruiker op om uit een mengelmoes van getallen op het touchscreen het getal te kiezen dat overeenkomt met het getal op het bovenste scherm.

Sight Training bevat ook acht sportoefeningen. Deze activiteiten nemen de principes van de basisoefeningen en plaatsen ze in herkenbare sportieve scenario's. Het onderdeel 'Boxing' (boksen) plaatst je bijvoorbeeld in de ring met een trainer die twee stoothandschoenen vasthoudt. Je moet het midden van het doel aanraken voordat je sparringpartner hem beweegt.

Nadat je gedurende een bepaalde tijd je ogen getraind hebt, zal het spel automatisch overschakelen naar een ontspanningsstand. Een vriendelijke stem zal je daarin door een aantal oogontspanningsoefeningen leiden.

- Maximaal vier personen kunnen hun oogleeftijdsgegevens opslaan op één Game Card.
- De software heeft betrekking op vijf aspecten van je gezichtsvermogen: omgevingszicht, oog-handcoördinatie, visuele reactiesnelheid, dynamische gezichtsscherpte en oogbeweging.
- Elke trainingsessie duurt slechts 2 tot 3 minuten, dus het is makkelijk om ze deel uit te laten maken van je dagelijkse bezigheden.

Visuele afwijkingen worden door deze software niet gecorrigeerd. 
Nintendo DS
NTR-AG3P-EUR
Gebruikt in redelijke staat
2 Items
chat Comments (0)