Dr Kawashima's Brain Training How Old Is Your Brain?
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-20%

Dr Kawashima's Brain Training How Old Is Your Brain? - DS

Brain Training

2,39 € (inkl. MwSt.) 2,99 € -20% 2,39 € (o. MwSt.)
check auf Lager

Beschreibung

Dr. Kawashima's Brain Training: Hoe oud is jouw brein? (Engels: Brain Age: Train Your Brain in Minutes a Day!) is een educatief spel voor de Nintendo DS. Het werd ontwikkeld en uitgegeven door Nintendo. Het spel is gemaakt voor volwassenen en werd gebaseerd op een populair boek van Dr. Ryūta Kawashima.

Dr. Kawashima's Brain Training: "How Old Is Your Brain?" is het nieuwste fenomeen uit Japan voor de Nintendo DS dat de overstap naar Europa waagt. Ben je games die je hersenen niet stimuleren beu en zou je graag je grijze cellen meer trainen, dan is Brain Training je redding. De tests in deze game zijn gemaakt in samenwerking met Dr. Kawashima, een gerenommeerde neurowetenschapper. Met Brain Training train je zowel je mentale vaardigheden als je geheugen. Hou de DS verticaal in je hand, als een boek, en schrijf je antwoorden met de stylus op het Touch Screen. De tests zijn snelle uitdagingen die helpen om je hersenen te stimuleren. Je krijgt een combinatie van tests voorgeschoteld in de categorieën rekenen, lezen en geheugentraining en het programma berekent je score in de vorm van een "breinleeftijd" door de snelheid en precieze waarmee je deze simpele taken uitvoert te bepalen. In Japan zijn er al meer dan 1,4 miljoen exemplaren van dit programma verkocht en krijgt zowel jong als oud er maar geen genoeg van. Dat is geen wonder, want men heeft aangetoond dat door deze game elke dag slechts enkele minuten te spelen, delen van de hersenen die te maken hebben met denken, creativiteit en concentratie gestimuleerd worden. Wil jij je hersens trainen, begin dan bij Brain Training!

 

  • Laat je eigen trainingsprogramma samenstellen
  • Gebruik de ingebouwde kalender om je voortgang bij te houden
  • Resultaten worden in duidelijke grafieken weergegeven
  • Haal goede scores en speel extra tests en uitdagingen vrij
  • Inclusief vele sudoku puzzels
  • Spraakherkenning: beantwoord bepaalde vragen met je stem
  • Speel met je vrienden dankzij de draadloze communicatie van de DS: er is slechts één Game Card vereist voor 16 spelers met een Nintendo DS
  • Gebruik Download Play om je vrienden een gratis demoversie te sturen

Technische Daten

Nintendo DS
Gebraucht
148 cm
21 cm
1 cm
0.20 kg
21 Artikel
0045496462581
Technische Daten
Sprache
Nederlands

Kunden, die diesen Artikel gekauft haben, kauften auch ...

chat Kommentare (0)

16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Catz

3,96 € 4,95 € -20%