Crash Boom Bang
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Crash Boom Bang - DS

Crash Boom Bang ist ein aufregendes und actiongeladenes Spiel für den Nintendo DS. Tauche ein in eine bunte und explosive Welt, in der du verschiedene Minispiele meistern musst, um Punkte zu sammeln und deine Geschicklichkeit zu beweisen. Von Rennwagen bis hin zu Geschicklichkeitstests bietet Crash Boom Bang eine große Auswahl an spaßigen Herausforderungen. Spiele alleine oder im Mehrspielermodus und trete gegen deine Freunde an, um zu sehen, wer der wahre Champion ist. Mit seiner charmanten Grafik und dem mitreißenden Soundtrack wird Crash Boom Bang dich stundenlang fesseln. Schnall dich an und mach dich bereit für den ultimativen Crash Boom Bang Spaß!
  • Mit Buche

18,99 € Tax included

18,99 € Tax excluded

notifications_active Last items in stock
Zahlen Sie sicher
Bezahlen Sie sicher mit Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Lieferung
Bestellen Sie jetzt und wir versenden die Bestellung schnell. Klicken Sie auf sie, um weitere Infor
Kundendienst
Kundenservice hier klickenn

In Crash Boom Bang! gaan Crash Bandicoot en zijn vrienden in op een race rond de wereld op een avontuur om een gigantische geldprijs te winnen. De sponsor van de race: Viscount Devil heeft zijn persoonlijke doeleinden voor de race. Hij is namelijk opzoek naar een eeuwenoude verloren stad en de magische Super Big Power Stone dat de gebruiker een wens laat doen. Je zult dan ook langs bepaalde checkpunten rijden die gebaseerd zijn op de eeuwenoude map van Viscount Devil. De kwaadaardige Dr. Neo Cortex doet ook mee aan de race en is achter het plan van Viscount Devl gekomen en probeert de race naar zijn hand te keren en zo de map te stelen en daarmee de legendarische steen. Crash en zijn vrienden moeten de race winnen en daarmee tegelijkertijd het lot van de wereld.

In de game kun je via het touch scherm communiceren met andere spelers. Via de draadloze verbinding kun je samen met je vrienden spelen. Er zijn 40 gekke mini-games die je zult spelen. Hierbij kun je gebruik maken van 80 verschillende voorwerpen die overal opduiken. Naast Crash kun je ook met andere bekende karakters uit de Crash Bandicoot games spelen.

Nintendo DS
Nintendo DS
Gebruikt in redelijke staat
1 Item
3348542206182
Sprache
Nederlands
chat Comments (0)