Crash Boom BangDS Games Nintendo DS€ 18,95 DS Games
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Crash Boom Bang - DS

Crash Boom Bang is een spannend en explosief avontuur speciaal ontwikkeld voor de Nintendo DS. In dit spel neem je de rol aan van een dappere en slimme superheld die de wereld moet redden van een buitenaardse invasie. Gebruik je vaardigheden en strategieën om puzzels op te lossen en vijanden te verslaan terwijl je door kleurrijke werelden reist.\n\nMet de unieke functies van de Nintendo DS, zoals het touchscreen en de microfoon, kun je interactief deelnemen aan het spel. Tik op het scherm om objecten te activeren, teken paden voor je personage en gebruik je stem om speciale krachten te activeren.\n\nCrash Boom Bang biedt ook een spannende multiplayer-modus waarin je het tegen je vrienden kunt opnemen in verschillende uitdagende minigames. Daag elkaar uit in een race, een gevecht of een be
  • Met Boekje

€ 18,99 Inclusief belasting

€ 18,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

In Crash Boom Bang! gaan Crash Bandicoot en zijn vrienden in op een race rond de wereld op een avontuur om een gigantische geldprijs te winnen. De sponsor van de race: Viscount Devil heeft zijn persoonlijke doeleinden voor de race. Hij is namelijk opzoek naar een eeuwenoude verloren stad en de magische Super Big Power Stone dat de gebruiker een wens laat doen. Je zult dan ook langs bepaalde checkpunten rijden die gebaseerd zijn op de eeuwenoude map van Viscount Devil. De kwaadaardige Dr. Neo Cortex doet ook mee aan de race en is achter het plan van Viscount Devl gekomen en probeert de race naar zijn hand te keren en zo de map te stelen en daarmee de legendarische steen. Crash en zijn vrienden moeten de race winnen en daarmee tegelijkertijd het lot van de wereld.

In de game kun je via het touch scherm communiceren met andere spelers. Via de draadloze verbinding kun je samen met je vrienden spelen. Er zijn 40 gekke mini-games die je zult spelen. Hierbij kun je gebruik maken van 80 verschillende voorwerpen die overal opduiken. Naast Crash kun je ook met andere bekende karakters uit de Crash Bandicoot games spelen.

Nintendo DS
Gebruikt
1 Item
3348542206182
Taal
Nederlands
chat Commentaar (0)