Donkey Kong Counrty (cassette en boekje)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Donkey Kong Counrty (losse cassette) - SNES

Entdecke die erstaunliche Welt des Donkey Kong Country auf dem Super Nintendo Entertainment System (SNES) mit der losen Kassette SNSP-8X-EUR! Begleite Donkey Kong und Diddy Kong auf ihrem abenteuerlichen Rennen durch den Dschungel, um ihre gestohlenen Bananen zurückzubekommen. Tauche ein in atemberaubende Grafiken und erlebe spannende Plattform-Action. Bewältige knifflige Hindernisse, besiege furchterregende Gegner und rette gemeinsam mit Donkey Kong den Tag! Hol dir jetzt diese legendäre SNES-Klassiker und erlebe ein unvergessliches Spielerlebnis!

24,99 € Tax included

24,99 € Tax excluded

block Nicht auf Lager
Zahlen Sie sicher
Bezahlen Sie sicher mit Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Lieferung
Bestellen Sie jetzt und wir versenden die Bestellung schnell. Klicken Sie auf sie, um weitere Infor
Kundendienst
Kundenservice hier klickenn

In het spel is de bananenvoorraad van Donkey Kong gestolen door de Kremlings, de onderdanen van King K. Rool. In dit avontuur gaat Donkey samen met zijn maatje Diddy op zoek naar de bananen en proberen ze te ontdekken wiens opdracht het was om deze te stelen. Hiervoor reizen zij door gebieden die verspreid liggen over heel Donkey Kong Island.

In de hoofdrollen van Donkey Kong Country, zien we:

  • Donkey Kong: Deze aap groeide op als Donkey Kong Junior en had de hoofdrol in het gelijknamige spel uit 1982. In Donkey Kong Country werd DK van een nieuw uiterlijk voorzien. Hoewel normaal rustig van karakter, beschikt Donkey Kong over grote brute kracht. Hij gooit zonder moeite met houten vaten en kan als een levende bowlingbal vijanden omver rollen. Donkey Kong is groot, sterk en herkenbaar aan zijn rode stropdas (later met de gele letters DK erop). Hij woont met zijn vrienden en familie op Donkey Kong Island, een groot eiland in de vorm van zijn eigen hoofd. Daar hebben zij veel problemen met de Kremlings, een vijandige stam van krokodilachtige wezens.
  • Diddy Kong: Diddy Kong zou graag net zo'n grote held willen zijn als zijn beste vriend en kijkt dan ook erg naar Donkey Kong op. Hij is Diddy's idool en grote voorbeeld. Waar Donkey Kong het moet hebben van zijn kracht, is Diddy voornamelijk snel en lenig. Hij springt hoger en loopt sneller, maar heeft wel meer moeite met het verslaan van sommige sterkere vijanden. Diddy is ook bekend om zijn radslag-aanval, waarmee hij vijanden omver kan rollen. Hij is stukken kleiner dan Donkey en bezit in tegenstelling tot de andere Kongs een lange staart. Daarnaast is hij herkenbaar aan zijn rode pet en shirt (later met gele sterren en Nintendologo erop). Diddy maakte zijn debuut in Donkey Kong Country. In de nacht dat de Kremlings Donkey Kongs bananen stalen, stond Diddy op wacht om ze te bewaken. Hij werd vrij snel overmeesterd en door de Kremlings in een houten vat opgesloten. Donkey bevrijdde Diddy eruit, waarna hij vastbesloten was om met Donkey Kong op avontuur te gaan en de bananen terug te krijgen. Samen met Donkey vormt Diddy een goed team. De speler kan gedurende het spel op ieder moment tussen de twee apen wisselen.
Snes
SNSP-8X-EUR
Gebruikt in redelijke staat
chat Comments (0)