Super Street Fighter IV: 3D Edition - 3DS3DS spellen in doos Nintendo 3DS€ 19,99 3DS spellen in doos
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Super Street Fighter IV: 3D Edition - 3DS

Beleef de spanning van de legendarische vechtgame Super Street Fighter IV nu ook in 3D op de Nintendo 3DS! Stap in de schoenen van je favoriete vechters en ga de strijd aan met vrienden of online tegen spelers van over de hele wereld. Met verrassende moves en spectaculaire combo\'s zul je gegarandeerd je tegenstanders verslaan. Of je nu een doorgewinterde Street Fighter fan bent of gewoon op zoek bent naar een uitdagende game, Super Street Fighter IV: 3D Edition op de 3DS zal je zeker niet teleurstellen. Bereid je voor op een adembenemende vechtervaring in de palm van je hand!

€ 19,99 Inclusief belasting

€ 19,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
check op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier
Super Street Fighter IV - 3D Edition is een speciaal voor de Nintendo 3DS ontwikkelde 3D-versie van de populaire vechtgame Super Street Fighter IV. In deze game is het mogelijk om te vechten tegen de computer. Bovendien kan je het opnemen tegen al je vrienden.

Je kunt in Super Street Fighter IV spelen met al je favoriete klassieke krijgers, zoals Ryu, Ken, Chun-Li en Guile. Alle personages uit Street Fighter IV zijn voorzien van nieuwe spectaculaire Ultra Combo-handelingen. Bovendien is de lijst met vechters aangevuld.

Hierbij is Yuri compleet nieuw, en mogen we rekenen op de komst van Ibuki, Makoto, Dudley, Adon, Hakan, Guy, Cody, Deejay en de oude bekende indiaan T. Hawk. In totaal vind je 25 personages in Super Street Fighter IV.

Het is in Super Street Fighter IV de bedoeling dat je met het door jou gekozen personage al je tegenstanders weet te verslaan. Per personage wordt er door middel van mooie tekenfilmpjes een verhaal verteld, en steeds weer mag de speler zijn vuisten laten tellen.

Speciaal voor de Nintendo 3DS is een spelmodus ingebouwd die gevechten mogelijk maakt zonder dat je het spel speelt. Wanneer je op straat loopt en de game een keer hebt gespeeld, gaat jouw 3DS gevechten aan met andere 3DS-bezitters. Hierbij verdienen je poppetjes die je in kunt zetten voor deze anonieme gevechten. Het is niks spectaculairs, maar een leuke extra voor de verzamelaars onder ons! Daarnaast beschikt de 3DS over een optie om via een draadloze verbinding gevechten aan te gaan met andere gamers die in jouw omgeving ook aan het spelen zijn!

Super Street Fighter IV is een vechtgame met een fanatieke aanhang. Online kunnen spelers flink wat competitie verwachten. Hierbij komt het niet alleen aan op het indrukken van zoveel mogelijk knoppen. Super Street Fighter IV draait om timing, inzicht en reactievermogen. Alleen door ontzettend veel te oefenen zal jij je kunnen meten met de fanatieke aanhang van Super Street Fighter IV! 
Nintendo 3DS
Gebruikt
2 Items
0045496520489
Aantal Spelers
1-8 Spelers
Leeftijdsadvies
Vanaf 12 Jaar
Reden Leeftijdsadvies
Geweld
Genre
Vechtspel
Taal
Nederlands
chat Commentaar (0)