Carnival Wilde Westen 3D - 3DS3DS spellen in doos Nintendo 3DS€ 14,99 3DS spellen in doos
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Carnaval Wilde Westen 3D - 3DS

Stap in het wilde westen met Carnaval Wilde Westen 3D voor de 3DS! Beleef een onvergetelijk avontuur vol gekkigheid en feestelijke chaos. Word een cowboy of cowgirl en dompel je onder in het kleurrijke carnavalsspektakel van het wilde westen. Verzamel punten, versla uitdagende tegenstanders en ontdek verborgen schatten terwijl je door de prachtige 3D-wereld reist. Laat je innerlijke cowboy los en maak je klaar voor een carnaval dat je nooit zult vergeten!
  • Met Boekje

€ 14,99 Inclusief belasting

€ 14,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Carnival Wild West 3D brengt de gezinsvriendelijke en leuke actie van de Carnival-serie naar de Nintendo 3DS! Speel mini-games in het Wilde Westen en ontmoet unieke personages in Carnival Wild West 3D.

Carnival Wild West 3D maakt gebruik van de unieke eigenschappen van de Nintendo 3DS! Met 3D-graphics en ondersteuning van de motion-sensing camera worden de mini-games op unieke wijze tot leven gebracht.

Carnival Wild West 3D maakt gebruik van de draadloze functies van de Nintendo 3DS. Met behulp van de Streetpass-modus kun je verdiend geld uit de arcade-modus delen met anderen! Voor je het weet ben jij de rijkste persoon in het Wilde Westen!

Nintendo 3DS
Gebruikt
1 Item
5026555045490
chat Commentaar (0)