Mijn Paard & Veulen (My Foal)3DS spellen in doos Nintendo 3DS€ 12,50 3DS spellen in doos
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mijn Paard & Veulen (My Foal)

\"Mijn Paard & Veulen (My Foal) is dé ultieme gids voor paardenliefhebbers. Met dit unieke product duik je in de wondere wereld van paarden en veulens. Leer alles over de verzorging, training en bandvorming met je viervoetige vriend. Met Mijn Paard & Veulen beleef je een avontuurlijke reis vol vriendschap, liefde en onvergetelijke herinneringen. Laat je betoveren door de schoonheid en kracht van paarden en ontdek de magie van het opgroeien van een veulen. Een must-have voor alle paardenliefhebbers en een fantastisch cadeau voor jong en oud!\"

€ 12,50 Inclusief belasting

€ 12,50 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

In Mijn Paard & Veulen breng je maar liefst 26 speelse veulens groot in een realistische 3D wereld. Ieder paard heeft zijn eigen karakter. Verzorg ze goed, speel met ze en geef ze alle aandacht die ze nodig hebben. Jouw droompaard wordt werkelijkheid! 26 verschillende bekende paardenrassen, 8 verschillende mini games met drie verschillende moeilijkheidsgraden. Longeren met de console in je hand, roep je paard door microfoon, leer hem trucjes en luisteren, laat hem over hindernissen springen, etc. Streetpass: zoek je paardenvrienden, start schoonheidswedstrijden, win vele extras voor in de game. Kenmerken: - Neem je lievelingspaard met gebruik van de Augemted Reality * ondersteuning op je hand en maak leuke fotos. 

Breng je eigen veulen groot tot jouw eigen droompaard. - Ontwerp en decoreer de stallen voor jouw paarden. - Design je eigen kleding en sieraden voor paarden en organiseer shows. - Genieten van mooie buitenritten en wandelingen met jouw favoriete paarden. - Creeer je eigen karakters/personages van werkelijke fotos en plaatjes.

Nintendo 3DS
Gebruikt
1 Item
5390102518950
Aantal Spelers
1 Speler
Leeftijdsadvies
Vanaf 3 Jaar
Genre
Simulation
Taal
Nederlands
chat Commentaar (0)