Disney's High School Musical 3 (los spel)DS losse cassettes NTR-CHMP-EUR€ 2,50 DS losse cassettes
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Disney's High School Musical 3 (los spel)

Verover de schijnwerpers en dans mee in Disney\'s High School Musical 3 (los spel) NTR-CHMP-EUR! Betreed de wereld van de East High Wildcats en ervaar het ultieme muzikale avontuur. Speel als je favoriete personages uit de populaire filmreeks en laat je talent zien op het podium. Dans op energieke nummers en ontmoet nieuwe vrienden terwijl je je een weg baant naar de top van de school hiërarchie. Word de ster van de show en beleef de ultieme High School Musical-ervaring!

€ 2,50 Inclusief belasting

€ 2,50 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

De leden van het basketbalteam Wildcats en hun vrienden zitten in het laatste jaar van de highschool en ze moeten stilaan gaan beslissen over hun vervolgopleiding. Vooral Troy Bolton heeft moeite met deze beslissing. Hij houdt enerzijds van basketbal en anderzijds vindt hij het acteren leuk.

Na de eindwedstrijd in het basketbaltoernooi nemen alle laatstejaars deel aan een ultiem toneelstuk: Senior Year. Hierin stelt iedereen zijn droom voor op een creatieve manier. Tijdens de voorbereidingen ontdekt Troy dat hij samen met Ryan, Sharpay en Kelsi geselecteerd is om een beurs te krijgen voor de acteerschool Juilliard. Troy heeft echter nooit naar deze school geschreven.

NTR-CHMP-EUR
Gebruikt
1 Item
chat Commentaar (0)