Spectrobes (los spel) - DSDS losse cassettes € 2,50 DS losse cassettes
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spectrobes (los spel) - DS

Spectrobes is een spannend avontuurlijk spel voor de Nintendo DS! Duik in een kleurrijke wereld vol mysterieuze wezens genaamd Spectrobes. Als speler ben jij een Spectrobe-meester die op zoek gaat naar zeldzame fossielen om nieuwe Spectrobes te ontdekken en te trainen. Gebruik de unieke touch-screen functionaliteit van de DS om je Spectrobes te verzorgen en hun vaardigheden te verbeteren. Verken adembenemende locaties, vecht tegen vijanden en los puzzels op om het ultieme team van Spectrobes te creëren. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en de Spectrobes-wereld te veroveren?

€ 2,50 Inclusief belasting

€ 2,50 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
check op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Productbeschrijving

Een bende boosaardige ruimtewezens, de Krawl, bedreigen het heelal en er is maar één mogelijkheid om ze tegen te houden, namelijk het weer tot leven brengen van de natuurlijke vijanden van de Krawl: krachtige wezentjes genaamd Spectrobes. Jij bent Rallen, junior officier van de Planetary Patrol en het is jouw taak om Spectrobes-fossielen op te sporen, waarna je ze opgraaft zonder ze te beschadigen en ze vervolgens tot leven wekt.

Wanneer dat allemaal gelukt is, moet je je Spectrobe zorgvuldig voeden en trainen, zodat hij in een geoefende krijger verandert die helemaal klaar is om de Krawl een lesje te leren. Het lot van het heelal ligt in jouw handen! Elke Spectrobes-game bevat vier exclusieve codekaarten. Via innovatief gebruik van het Touch Screen kunnen spelers de kaarten gebruiken om speciale wezens en voorwerpen vrij te spelen. 
Gebruikt
2 Items
chat Commentaar (0)