Jewel Quest: Mysteries (los spel) - DSDS losse cassettes NTR-BJYX-EUR€ 2,50 DS losse cassettes
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jewel Quest: Mysteries (los spel) - DS

Jewel Quest: Mysteries is een betoverend avontuur op de Nintendo DS waarbij je in de huid kruipt van een archeoloog op zoek naar waardevolle juwelen. Duik diep in mysterieuze tempels en ruïnes, en ontdek verborgen geheimen terwijl je uitdagende puzzels oplost. Combineer kleurrijke edelstenen en maak explosieve combinaties om kostbare schatten vrij te spelen. Met prachtige graphics en meeslepende gameplay zal Jewel Quest: Mysteries je urenlang vermaken. Ga de uitdaging aan en ontdek het mysterie achter de juwelen in dit boeiende spel voor de Nintendo DS!

€ 2,50 Inclusief belasting

€ 2,50 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
check op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Productbeschrijving

Met 'Jewel Quest Mysteries' krijg je twee games voor de prijs van één! Dit dubbelpakket biedt zowel 'Jewel Quest Mysteries' als 'Mysteryville', twee fantastische zoek & vind-games!

In 'Jewel Quest Mysteries' is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijk dan het is en het werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene vervelende kam of tandenborstel!

In 'Jewel Quest Mysteries' volg je Rupert en Emma in hun poging om de verborgen Jewel Board juwelen te ontdekken. 'Mysteryville' speelt zich af in een stad waar plots allerlei zaken in het niets lijken te verdwijnen. Jij bent een sterverslaggever en moet de onderste steen boven halen!

Beleef heerlijke zoek & vind-actie in 'Jewel Quest Mysteries'! 
NTR-BJYX-EUR
Gebruikt
2 Items
chat Commentaar (0)