Ninja Reflex (los spel) - DSDS losse cassettes NTR-YNIP-EUR€ 2,50 DS losse cassettes
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ninja Reflex (los spel) - DS

Ninja Reflex voor de Nintendo DS is dé ultieme game-ervaring voor alle avontuurlijke gamers! Betreed de mysterieuze wereld van de ninja\'s en test je reflexen met deze spannende game. Je wordt ondergedompeld in uitdagende levels waarin je je ninja-vaardigheden kunt aanscherpen. Haal je DS tevoorschijn en laat je vingers over het touchscreen dansen terwijl je snelle acties uitvoert. Versla vijanden, ontwijk dodelijke obstakels en test je reactievermogen als een echte ninja. Met een unieke mix van actie, avontuur en reflexen zal Ninja Reflex je op het puntje van je stoel houden. Bereid je voor op een intense gaming-ervaring die je meesleept in de wereld van de ninja\'s!

€ 2,50 Inclusief belasting

€ 2,50 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
check op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Productbeschrijving

Word een ninja met 'Ninja Reflex'! De game gebruikt een serie martial arts uitdagingen om je te testen en je reactietijd tot op de milliseconde te meten. Hoe beter je ninja vaardigheden worden, hoe eerder je die zwarte band van je eigen persoonlijke Sensei krijgt!

Je kan ook maximaal drie vrienden uitdagen voor een hevige multiplayer battle in 'Ninja Reflex'. Maak voor eens en altijd uit wie de beste ninja van je vriendengroep is! Alle mini-games maken gebruik van een directe en realistische besturing mogelijk gemaakt door de uniek eigenschappen van de Wii afstandsbediening.

'Ninja Reflex' bevat zes leuke mini-games waarin je ninja vaardigheden op de proef worden gesteld. Gooi met werpsterren, test je snelheid tegen vuurvliegen, vang een insect met eetstokjes en pluk een koikarper met je blote handen uit het water!

'Ninja Reflex' vraag het uiterste van je concentratie- en reactievermogen. Kun jij een meesterninja worden? 
NTR-YNIP-EUR
Gebruikt
3 Items
chat Commentaar (0)