Dolphin Island (los spel) - DSDS losse cassettes NTR-YAZP-EUR€ 4,99 DS losse cassettes
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dolphin Island (los spel) - DS

Dolphin Island is een betoverend avontuur op de Nintendo DS! Duik in de magische wateren van Dolphin Island en ontdek een wereld vol speelse dolfijnen en mysterieuze geheimen. \n\nAls speler neem je de rol aan van een jonge dolfijnenverzorger die net is aangekomen op dit betoverende eiland. Je krijgt de kans om te leren over verschillende dolfijnensoorten en ze te verzorgen. Leer trucjes en stunts aan je dolfijnen en organiseer spectaculaire shows om het publiek te vermaken!\n\nVerken het eiland en ontdek verborgen schatten en geheimen. Ontmoet andere eilandbewoners en help ze met hun taken en avonturen. Maar pas op voor de gevaren die op de loer liggen in de diepe wateren!\n\nDolphin Island is een spel vol avontuur, plezier en vriendschap. Duik in het water en ervaar de wonderen van het l

€ 4,99 Inclusief belasting

€ 4,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
check op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Productbeschrijving

Marineland is in gevaar! Om het waterpark uit de handen van een gewetenloze multinational te houden, moet je de zorg voor dertig verschillende bedreigde diersoorten op je nemen. Ben jij klaar voor de dolle waterpret van Dolphin Island?

Dolphin Island bevat talloze onderwaterdieren waaronder dolfijnen, haaien, orka's, pinguïns en schildpadden. Door ze te voeden, worden ze langzaam sterker. Daarnaast moet je de dieren proberen te temmen voor leuke shows!

In Dolphin Island beheer je het gehele marinepark. Hou een oogje op de netheid en de goede werking van je park om het welzijn van je kleine vrienden te waarborgen en nieuwkomers verwelkomen!

Probeer nieuwe attracties voor je park te krijgen om langzaam steeds groter en groter te worden. Maak indrukwekkende shows en leer je dieren verbazingwekkende trucs. In Dolphin Island leer je dieren te reageren op een fluitsignaal, springen als je vis in de lucht gooit of laat ze gewoon lekker spelen met een grote ballon!
NTR-YAZP-EUR
Gebruikt
2 Items
chat Commentaar (0)