Power Rangers: Super Legends (los spel) - DSDS Carts Only NTR-YPRP-EUR€ 7,99 DS Carts Only
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Power Rangers: Super Legends (los spel) - DS

Duik in de wereld van Power Rangers met dit opwindende en energieke spel, Power Rangers: Super Legends voor de Nintendo DS! Beleef het avontuur van je favoriete helden terwijl je de kwaadaardige krachten bestrijdt die de tijd en ruimte bedreigen.\n\nWord deel van het legendarische team van Power Rangers terwijl je uitdagende missies voltooit, vijanden verslaat en waardevolle power-ups verzamelt. Gebruik je unieke vaardigheden en strategieën om de wereld te redden en de tijdelijke balans te herstellen.\n\nMet de NTR-YPRP-EUR editie kun je genieten van verbluffende graphics, boeiende gameplay en een meeslepend verhaal dat de echte Power Rangers fan zal betoveren. Speel solo of nodig je vrienden uit voor een spannende multiplayer-ervaring.\n\nBen jij klaar om de ultieme uitdaging aan te gaan

€ 7,99 Inclusief belasting

€ 7,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Productbeschrijving

In Power Rangers: Super Legends moet je de wereld redden van slechte misdadigers. In deze game speel je met één van de zestien Power Rangers die in de meerdere Power Ranger-series zijn verschenen. Van de Rangers uit het Mighty Morphin-tijdperk tot aan het nieuwe Operation Overdrive-team.

Power Rangers: Super Legends is een tweedimensionaal spel met 24 missies die vol zitten met gevechten en delen waarin je voertuigen moet besturen. Tijdens deze missies vecht je vaak tegen meerdere vijanden tegelijk. Deze versla je door met de stylus specifieke aanvallen uit te voeren. Ook kun je met zijn tweeën de strijd aangaan. 
NTR-YPRP-EUR
Gebruikt
1 Item
chat Commentaar (0)