Michael Jackson: The ExperienceDS Games Nintendo DS€ 7,50 DS Games
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Michael Jackson: The Experience - DS

Duik in de magische wereld van de King of Pop met Michael Jackson: The Experience voor de Nintendo DS! Deze spannende game neemt je mee op een muzikaal avontuur, waar je de kans krijgt om de dansmoves van de legendarische Michael Jackson onder de knie te krijgen. Met behulp van de stylus en het touch screen van de Nintendo DS, kun je jezelf laten meeslepen door de iconische hits van de popster en ze zelf tot leven brengen. Verzamel punten, ontgrendel nieuwe levels en word de ultieme danskoning(in) terwijl je meezingt en danst op de nummers die de wereld hebben veroverd. Ben jij klaar om in de voetsporen van de enige echte King of Pop te treden? Haal dan nu Michael Jackson: The Experience voor de Nintendo DS en laat je innerlijke danser stralen!
  • Met Boekje

€ 7,50 Inclusief belasting

€ 7,50 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier
Michael Jackson: The Experience geeft iedereen de kans om mee te doen met zijn fantastische shows en geweldige nummers. Met Michael Jackson: The Experience kan de hele familie in de lakschoenen van de 'King of Pop' stappen!

Michael Jackson: The Experience laat je de beste optredens van Michael zelf beleven. Door met de stylus op het scherm de danspasjes zelf uit te voeren, kruip je in de huid van deze superster. Daarnaast kan er ook gezongen worden waarbij er punten voor zuiverheid en toonhoogte worden uitgedeeld!

De nummers in Michael Jackson: The Experience omslaan het gehele oeuvre van Jackson. Met klassiekers als Beat It en Billie Jean kan er natuurlijk weinig mis gaan. Daarnaast zitten alle unieke en onnavolgbare dansbewegingen van de 'King of Pop' in Michael Jackson: The Experience verwerkt. Leren dansen en zingen met de beste artiest ter wereld is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Stap in de wereld van de 'King of Pop' met Michael Jackson: The Experience!
 
Nintendo DS
Gebruikt
1 Item
3307219902284
Taal
Engels
chat Commentaar (0)