Eindeloos BackgammonDS Games Nintendo DS€ 7,95 DS Games
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Eindeloos Backgammon - DS

\"Eindeloos Backgammon voor de Nintendo DS biedt eindeloos plezier voor liefhebbers van dit klassieke bordspel. Met prachtige graphics en intuïtieve touchscreen-bediening, kun je nu overal en altijd genieten van dit strategische spel. Speel tegen vrienden via draadloze verbinding of neem het op tegen uitdagende AI-tegenstanders. Pas je speelstijl aan met verschillende moeilijkheidsgraden en speelmodi. Met eindeloze mogelijkheden om je vaardigheden te verbeteren en je rivalen te verslaan, is Eindeloos Backgammon een must-have voor elke DS-gamer!\"
  • Met Boekje

€ 7,99 Inclusief belasting

€ 7,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
check op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Backgammon is één van de populairste spellen ter wereld. Er zijn door de jaren heen verschillende manieren om te spelen ontstaan. Al deze backgammon varianten komen voorbij in Backgammon op de Nintendo DS!

Backgammon neemt je mee op een reis naar Turkije, de Bahamas, Las Vegas, Dubai, Nieuw Zeeland, Rusland en Monaco. Met uitgebreide trainingsmethoden om de beginselen rustig te leren tot een heus wereldkampioenschap waarin je vecht met de de ultieme Backgammon meesters; het zit allemaal in Backgammon op de Nintendo DS!

Backgammon heeft een multiplayer modus waarin je onder andere 'Hotseat' en 'Singlecard' varianten kunt spelen. Het bordspel komt op de Nintendo DS dankzij de touchscreen besturing uitstekend tot z'n recht.

Met 25 verschillende borden en stenen en 4 soorten toernooien met 4 moeilijkheidsniveaus is Backgammon de ultieme Backgammon-game voor de Nintendo DS!

Nintendo DS
Gebruikt
2 Items
5390102508821
Taal
Nederlands
chat Commentaar (0)