Disney's Hannah Montana: Music JamDS Games Nintendo DS€ 7,95 DS Games
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Disney's Hannah Montana: Music Jam - DS

Disney\'s Hannah Montana: Music Jam voor de Nintendo DS is een opwindend en creatief spel dat jonge muziekliefhebbers in staat stelt om hun eigen muzikale reis met Hannah Montana te beleven. Duik in de glamoureuze wereld van de beroemde popster, waar je haar beste vriendin wordt en samen de meest onvergetelijke muziekervaringen beleeft.\n\nVerken verschillende locaties, zoals concertpodia, opnamestudio\'s en backstage-ruimtes, terwijl je jezelf onderdompelt in de wereld van Hannah Montana. Gebruik de unieke functies van de Nintendo DS om muziekinstrumenten te bespelen, liedjes te componeren en op te treden als een echte rockster. Verzamel fans en wordt een bekende naam in de muziekwereld!\n\nHet spel biedt ook de mogelijkheid om samen te spelen met vrienden via de draadloze multiplayer-mod
  • Met Boekje

€ 7,99 Inclusief belasting

€ 7,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

In Hannah Montana: Music Jam speel je met Hannah Montana zelf of Miley Stewart. Zodra je verder komt in de game kun je nog een andere popster vrijspelen. Miley’s vrienden zijn ontvoerd door een populair schoolmeisje en het is aan Hannah en haar vrienden om dit schoolmeisje te stoppen. Dit gebeurt door middel van muziek. Er zijn een aantal instrumenten aanwezig die zijn te bespelen zoals de gitaar, basgitaar en het drumstel.
Elk instrument speelt anders, maar worden wel allen gespeeld met stylus en touchscreen. Zo bespeel je de gitaar door met je stylus over de snaren te bewegen die in het DS-scherm te vinden zijn. Je kunt in het spel ook je eigen nummers opnemen, naast de nummers die je moet spelen tijdens het spelen van het verhaal. Je kunt kiezen uit drie akkoorden en verder kun je aangeven of je elektrisch wilt spelen of dat je het akoestisch wilt houden. Het is ook mogelijk met zijn vieren muziek te maken, iedereen bespeelt dan een instrument.

Nintendo DS
Gebruikt
1 Item
8717418161460
Taal
Nederlands
chat Commentaar (0)