Mario & Sonic op de Olympische SpelenDS Games Nintendo DS€ 14,95 DS Games
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mario & Sonic op de Olympische Spelen - DS

\"Betreed de ultieme sportwereld en ga de strijd aan met de iconische personages Mario en Sonic in het nieuwste avontuur: Mario & Sonic op de Olympische Spelen voor de Nintendo DS. Duik in een betoverende mix van actie, competitie en plezier terwijl je deelneemt aan een breed scala aan Olympische sportevenementen. Speel alleen of daag je vrienden uit voor spannende multiplayer-wedstrijden via de draadloze functie van de DS. Met prachtige graphics, meeslepende gameplay en een unieke combinatie van de twee beroemdste videogamehelden aller tijden, is dit spel dé must-have voor elke fan van Mario, Sonic en de Olympische Spelen. Bereid je voor om je vaardigheden te testen, records te verbreken en de gouden medaille te winnen in dit onvergetelijke avontuur op je Nintendo DS!\"
  • Met Boekje

€ 14,99 Inclusief belasting

€ 14,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
check op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier
Mario & Sonic op de Olympische Spelen is een sportgame die draait om de Olympische Spelen van Peking in 2008. De game laat je op verschillende disciplines strijden met personages uit de Super Mario- en Sonic-games, zoals Mario, Sonic, Luigi, Knuckles, Yoshi en Tails.

Mario & Sonic op de Olympische Spelen biedt twintig evenementen, die zijn onderverdeeld in atletiek, gymnastiek, schieten, roeien, pijl en boog, watersport, schermen en tafeltennis. De game bevat een circuitmodus, waarin het draait om op een discipline de beste score te halen en een missiemodus waarbij spelers vier missies moeten voltooien. Zo kun je ‘Dream Events’ vrijspelen, zoals wielrennen, boxen en meer fictionele sporten die verwant zijn aan de klassieke Mario- en Sonic-games. Ook is het mogelijk onderdelen uit de ‘Gallery’ vrij te spelen om zo meer te weten te komen over de historie van de Spelen.
Nintendo DS
Gebruikt
2 Items
5060138434172
Taal
Nederlands
chat Commentaar (0)