Laura's Passie: ModeDS Games Nintendo DS€ 7,50 DS Games
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Laura's Passie: Mode - DS

Laura\'s Passie: Mode voor de Nintendo DS is het perfecte spel voor modefanaten en creatieve geesten! Stort je in een wereld vol mode en ontwerp je eigen kledingstukken, accessoires en outfits. Met honderden stoffen, patronen en stijlen om uit te kiezen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Maak je eigen modeontwerpen en show je talent op de catwalk tijdens spannende modeshows. Verken modewinkels, krijg inspiratie van beroemde ontwerpers en ontdek geheime tips en trucs om je modevaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Met Laura\'s Passie: Mode ben jij de ster van de modewereld!
  • Met Boekje

€ 7,50 Inclusief belasting

€ 7,50 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
check op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

In New York staat één van de de beste mode-ontwerpstudios en jij bent de aangewezen topdesigner van de nieuwe collectie! Zorg ervoor dat je op de hoogte blijft van de laatste trends en leer de dynamische modewereld kennen. Leef als een trendsetter in een wereld vol de glitter en glamour.

 

Kenmerken

 

  • Gooi je creativiteit eruit in de volgende vijf workshops: haar en make-up, kleding, sieraden, fotoshoot en een echte modeshow!
  • Ontwerp tenslotte je eigen trouwjurk om de show knallend mee af te sluiten.
  • Download nieuwe ontwerpen via internet.

 

Nintendo DS
Gebruikt
2 Items
3307210322142
Taal
Nederlands
chat Commentaar (0)