Disney’s American Dragon Jake LongDS Games Nintendo DS€ 9,95 DS Games
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Disney’s American Dragon Jake Long - DS

Ga mee op een spannend avontuur met Disney\'s American Dragon Jake Long voor de Nintendo DS! Stap in de schoenen van Jake Long, een normale tiener overdag en een draakachtige superheld \'s nachts. Beleef de sensatie van vliegen door de lucht terwijl je vecht tegen boosaardige schurken en de stad beschermt. Ontdek nieuwe vaardigheden en krachten terwijl je puzzels oplost en geheime missies voltooit. Verzamel power-ups en upgrades om je draakkrachten te versterken en word de ultieme held van de stad. Bereid je voor op epische gevechten en onvergetelijke avonturen in Disney\'s American Dragon Jake Long voor de Nintendo DS!
  • Met Boekje

€ 9,99 Inclusief belasting

€ 9,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Jake Longs meest gevreesde vijand, Dark Dragon, gijzelt Rose, het meisje waar Jake verlifd op is. Op die manier wil hij Jakes ondergang te bewerkstelligen in Disney’s American Dragon: Jake Long, Attack of the Dark Dragon. Als Dark Dragon zich realiseert dat de kwaadaardige Huntsman ook belang heeft bij de redding van zijn gijzelaar, volgt er een ultiem duel. m Rose te redden vechten de spelers zich een weg door een woeste meute schurken die overal vandaan komt – uit ramen, vuilnisbakken etcetera.

Verander Jake in de American Dragon en neem het op tegen levensgrote cyclopen, een giga-Medusa en uiteindelijk de Dark Dragon. Sla en trap je door vijf bijzondere werelden met meer dan 20 levels. Train tussen de levels door met Opa voor optimale vuurkracht en snelheid. Ontketen drakenvuur, gebruik sprongaanvallen, roer je staart en kies het luchtruim in 3D als de American Dragon.

Nintendo DS
Gebruikt
1 Item
8717418102364
Taal
Engels
chat Commentaar (0)