C.O.P.: The RecruitDS Games Nintendo DS€ 7,95 DS Games
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

C.O.P.: The Recruit - DS

C.O.P.: The Recruit is een spannend avontuurlijk spel exclusief voor de Nintendo DS. Duik in de wereld van een stoere rekruut en word een topagent in de strijd tegen criminaliteit!\n\nIn dit spel ervaar je de adrenaline van het politiewerk terwijl je je een weg baant door de straten van de stad. Verken de stad te voet of in snelle voertuigen en voltooi uitdagende missies om de orde te handhaven.\n\nAls rekruut krijg je de kans om je vaardigheden te verbeteren in een verscheidenheid aan trainingen. Leer scherpschieten, autorijden en vechten om jezelf voor te bereiden op gevaarlijke confrontaties met criminelen.\n\nNaast het vervullen van je plicht als agent, kun je ook genieten van de vrijheid om de stad te verkennen en zijmissies aan te nemen. Help burgers in nood, jaag op dieven of ontmas
  • Met Boekje

€ 7,99 Inclusief belasting

€ 7,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

In C.O.P. The Recruit mag je, net als in Grand Theft Auto, vrij door een open spelwereld lopen en rijden. Je speelt Dan Miles; een voormalig crimineel die zich tot de top van de politie heeft opgewerkt. Nu is het de taak van Miles om af te rekenen met zijn criminele verleden en om dus naderende aanslagen in New York te verijdelen. Het is tijd voor een harde aanpak!

In C.O.P. The Recruit ben je niet alleen maar bezig met rondrennen en neerschieten, want in deze actiegame ben je veel meer dan een soort Rambo in de stad. Je zult bommen binnen de tijd onschadelijk moeten maken, criminelen vangen voordat ze ontsnappen, auto's achtervolgen en door je eigen SWAT-team samen te stellen moet je op tactiche wijze de criminelen op heterdaad betrappen! Dit hoeft niet altijd met een SWAT-team te gebeuren natuurlijk, want in C.O.P. The Recruit krijg je ook de kans om subtiel met afluisterapparatuur aan de slag te gaan.

C.O.P. The Recruit plaatst jou in de schoenen van 'New York's finest'.

Nintendo DS
Gebruikt
1 Item
3307211694101
Taal
Nederlands
chat Commentaar (0)