Guinness World Records: The VideogameDS Games Nintendo DS€ 4,95 DS Games
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Guinness World Records: The Videogame - DS

Welkom bij Guinness World Records: The Videogame voor de Nintendo DS! Duik in een wereld vol spannende uitdagingen en probeer jouw naam in het beroemde Guinness World Records-boek te krijgen. Met meer dan 36 uitdagende minigames en talloze recordpogingen, zul je je nooit vervelen!\n\nGa de strijd aan met vrienden in multiplayer-modus en bewijs wie de ware recordhouder is. Of test je eigen vaardigheden en verbeter je records in de carrièremodus. Van snelheidstesten en behendigheidsspelletjes tot geheugenspelletjes en meer, dit spel biedt eindeloos vermaak voor alle leeftijden.\n\nMet zijn kleurrijke graphics, eenvoudige besturing en opwindende uitdagingen is Guinness World Records: The Videogame de perfecte aanvulling op je Nintendo DS-collectie. Ga de uitdaging aan en word een ware record
  • Met Boekje

€ 4,99 Inclusief belasting

€ 4,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Guinness World Records: The Videogame draait volledig om het beroemde boek waarin alle wereldrecords zijn opgenomen. De game bevat veertig verschillende opdrachten, elk gebaseerd op echte wereldrecords. Denk hierbij aan het zo snel mogelijk kapotslaan van watermeloenen met je hoofd en het zo snel mogelijk scheren van een schaap en andere uiteenlopende opdrachten.

Als de speler het wereldrecord gezet heeft, kan hij zijn score online zetten en zo concurreren tegen spelers van over de hele wereld. De grootste uitdaging is nog om zelf in het officiële Guinness World Records-boek te komen door simpelweg de hoogste score te halen bij een bepaalde opdracht. Daarnaast is de game ook met familie en vrienden tegen elkaar of in teams te spelen.

Nintendo DS
Gebruikt
1 Item
5051605226321
Taal
Nederlands
chat Commentaar (0)