Laura's Passie: FilmsterDS Games Nintendo DS€ 7,50 DS Games
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Laura's Passie: Filmster

Laura\'s Passie: Filmster voor Nintendo DS is het ultieme spel voor iedereen die droomt van een carrière in de glamoureuze wereld van de filmindustrie. Stap in de schoenen van Laura, een jonge aspirant-actrice, en beleef spannende avonturen terwijl je je weg naar de top van Hollywood baant.\n\nVerken prachtige filmsets, ontmoet beroemde regisseurs en acteurs, en los uitdagende puzzels op om je acteervaardigheden te verbeteren. Ontwerp je eigen outfits en kies de perfecte make-up om indruk te maken op de castingdirectors. \n\nDompel jezelf onder in het boeiende verhaal vol plotwendingen en onverwachte gebeurtenissen. Maak belangrijke keuzes die de loop van je carrière beïnvloeden en ontdek de geheimen van de filmwereld.\n\nMet Laura\'s Passie: Filmster voor Nintendo DS krijg je de kans o
  • Met Boekje

€ 7,50 Inclusief belasting

€ 7,50 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

In Laura's Passie: Filmster krijgen spelers de kans om een beroemde actrice te worden. Door in goede films te spelen, kledinglijn te beginnen en op de rode loper te poseren wordt de speler een steeds grotere ster. Om echt beroemd te worden zijn ook managers en fanclubs.

Als filmster zijn er genoeg leuke dingen te doen. Zo is het mogelijk om te daten met andere bekende acteurs. Als beroemdheid moet er ook flink gewerkt worden aan je huis. Wanneer iedere kamer er namelijk mooi uitziet groeit je beroemdheid.

Nintendo DS
Gebruikt
1 Item
3307210449023
Taal
Nederlands
chat Commentaar (0)