Donkey Kong Jungle ClimberDS Games Nintendo DS€ 34,95 DS Games
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Donkey Kong Jungle Climber - DS

Donkey Kong Jungle Climber is het ultieme avontuur voor de Nintendo DS! Duik in een spannend en kleurrijk junglewereld waar Donkey Kong en zijn vrienden zich bevinden. In dit unieke spel moet je je een weg banen door verschillende levels vol met uitdagende obstakels en vijanden.\n\nMet behulp van de touchpen en de knoppen op de Nintendo DS, moet je Donkey Kong helpen om naar boven te klimmen en zijn vrienden te redden. Gebruik de unieke klimtechnieken van Donkey Kong om langs hoge bomen en griezelige ravijnen te komen. Maar pas op voor de boze tikis die je proberen tegen te houden!\n\nNaast het uitdagende klimmen, bevat Donkey Kong Jungle Climber ook leuke minigames die je met je vrienden kunt spelen. Daag elkaar uit in spannende races en laat zien wie de beste klimmer is! Verzamel ook pow
  • Met Boekje

€ 34,99 Inclusief belasting

€ 34,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Donkey Kong Jungle Climber is een platform game waarin de apen Donkey en Diddy weer terug zijn. Dit keer gaan ze op een avontuur waarin ze een kristallen banaan moeten vinden voor de Banana Aliens. Je beweegt je door de speelvelden door de springen en de klimmen. Zo kun je Donkey Kong zijn linkerhand gebruiken door de L-knop in te drukken en de R-knop voor zijn rechterhand. Door beide knoppen tegelijkertijd in te drukken kun je hem zich laten vastgrijpen met beide handen om vervolgens een sprong te maken of een aanval te doen. Diddy voegt zich bij Donkey in een grot in de eerste wereld en samen kun je vleugels vinden en zo tijdelijk vliegen.

Naast het verhaal zijn er verschillende bonusgames die je met vier spelers kunt spelen. Zo is er Banana Catch waarin je bananen moet vangen die naar beneden vallen en in Rolling Rock moet je over stenen en andere obstakels springen.

Nintendo DS
Gebruikt
1 Item
0045496465506
Taal
Engels
chat Commentaar (0)