gameboy advance sp famicom
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

gameboy advance sp famicom

De Game Boy Advance SP is een draagbare spelcomputer, uitgebracht in 2003 door de Japanse fabrikant Nintendo als onderdeel van hun Gameboy productlijn. 

€ 174,99 Inclusief belasting

€ 174,99 Exclusief belasting

block Niet op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

De Game Boy Advance SP werd op de markt gebracht als verbeterde versie van de originele Game Boy Advance uit 2001. De SP beschikt over een ingebouwde schermverlichting, een oplaadbare lithium-ionbatterij en een geheel nieuw ontwerp. De spelcomputer is nu opvouwbaar, om zowel ruimte te besparen alsmede het lcd-scherm te beschermen wanneer het apparaat niet gebruikt wordt.

De batterij van de Game Boy Advance SP heeft op de felste stand van het beeldscherm 7 tot 10 uur speeltijd voordat hij opnieuw moet worden geladen. Dat kan uitgebreid worden door het beeldscherm minder fel te zetten. De oplaadtijd is 3 uur. Er kan verder gespeeld worden tijdens het opladen, maar dan duurt het wel langer voordat hij vol is.

Nintendo heeft de SP in verschillende uitvoeringen op de markt gebracht, waaronder een gouden Zelda-editie, een rode Mario-editie en een rode en een blauwe Pokémon-editie.

gameboy
chat Commentaar (0)