Peter Jackson's King Kong - GamecubeGamecube Spellen Gamecube€ 4,50 Gamecube Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Peter Jackson's King Kong - Gamecube

Betreed de ongelooflijke wereld van Peter Jackson\'s King Kong op Gamecube! Ga op avontuur met Jack Driscoll en ontdek het mysterieuze Skull Island, waar je oog in oog komt te staan ​​met angstaanjagende wezens en de legendarische King Kong zelf. Gebruik je vaardigheden en strategieën om te overleven in deze adembenemende actiegame. Ben jij dapper genoeg om het koninkrijk van de Kong te betreden?
  • Met Boekje
  • Zonder Boekje

€ 4,50 Inclusief belasting

€ 4,50 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Tijdens het spel bestuurd de speler Jack Driscoll (Adrien Brody) en de grote gorilla King Kong en hun gevecht om te overleven op Skull Island in 1933. De HUD is minimaal in dit spel. Zo is er geen healthbalk, geen richthulp en geen ammunitieteller.

In de meeste missies bestuurd de speler Jack Driscoll en moeten de gevaren van het eiland getrotseerd worden om zo Anne te redden uit de klauwen van King Kong. Tijdens andere missies bestuurd de speler Kong en moet de speler veelal Anne beschermen tegen V-Rexes en de inboorlingen. Kong wordt bestuurd vanuit een third-person camera en Jack vanuit de eerste persoon.

Kong kan vijanden oppakken, bijten, slaan en dingen op vijanden afgooien. Tevens kan Kong een woede-uitbarsting starten, waarbij het scherm gouden gloed krijgt en de tijd verlangzaamd. Kong doet tevens zelf meer schade en ontvangt minder schade. Veel van gevechten met bazen vinden plaats met Kong, aangezien de wapens van Jack deze meestal geen schade toe kunnen brengen.

Gamecube
Gebruikt
1 Items
3307210201553
chat Commentaar (0)