Super Smash Bros. Melee (Player's Choice) - GamecubeGamecube Spellen Gamecube€ 38,99 Gamecube Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Super Smash Bros. Melee (Player's Choice) - Gamecube

Super Smash Bros. Melee (Player\'s Choice) is de ultieme game-ervaring voor Gamecube-liefhebbers! Betreed het gevechtsstadium en laat je verbluffen door de ongelooflijke vechtkunsten van je favoriete Nintendo-personages. Met waanzinnige moves, epische gevechten en eindeloos speelplezier, zul je geen genoeg kunnen krijgen van deze klassieker. Neem de controle over en domineer het strijdveld in dit meeslepende spel dat je naar nieuwe dimensies van gameplezier zal brengen. Bereid je voor op een onvergetelijke slag in Super Smash Bros. Melee (Player\'s Choice)!
  • Zonder Boekje

€ 38,99 Inclusief belasting

€ 38,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Net als zijn voorganger, is Super Smash Bros. Melee anders dan de meeste traditionele vechtspellen doordat schade toebrengen niet altijd de overwinning betekent. Tijdens een normaal gevecht, dient de speler de tegenstander uit het veld te slaan, wat ook wel een "KO" wordt genoemd; in de meeste vechtspellen wordt dit ook wel Ring Out genoemd. De meeste aanvallen brengen de vijand schade toe en kunnen de vijand ook een eind weg laten vliegen; met meer schade vliegt de vijand verder weg, er zal dus eerst flink wat schade moeten worden toegebracht.

De gezondheid van elke speler wordt bijgehouden via een schademeter. Hoe hoger het percentage, des te zwakker is de speler en dus makkelijker te verslaan. Toch is het mogelijk dat de speler terugkomt in het level door verschillende sprongen te maken of speciale aanvallen te gebruiken.

Gamecube
Gebruikt
1 Item
0045496390914
chat Commentaar (0)