Need for Speed Underground 2 (Player's Choice) - GamecubeGamecube Spellen Gamecube€ 14,99 Gamecube Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Need for Speed Underground 2 (Player's Choice) - Gamecube

Stap in je bolide en scheur door de neonverlichte straten van de stad in Need for Speed Underground 2 (Player\'s Choice) voor de Gamecube! Pas je auto aan met een breed scala aan tuning-opties en race tegen rivaliserende straatracers om de ultieme kampioen van de ondergrondse racescene te worden. Verleg je grenzen, verover de stad en laat je adrenaline pompen in deze meeslepende en razendsnelle race-ervaring. Ben jij klaar om de straten te veroveren?

€ 14,99 Inclusief belasting

€ 14,99 Exclusief belasting

block Niet op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

De speler, nog steeds de topracer van Olympic City, is op een avond in zijn Nissan Skyline op weg naar een feest als een onbekende man hem belt en een plaats in zijn team aanbiedt, maar ook zegt geen "nee" te zullen accepteren. Plots doemt er een Hummer H2 met felle lichten op die het zicht van de speler verblindt, waardoor hij een ongeluk krijgt en zijn Nissan Skyline stuk rijdt.

Zes maanden later zit de speler in een vliegtuig op weg naar de fictieve stad Bayview met een brief van ene Samantha, die schrijft dat ze in die stad een vriendin met de naam Rachel Taller heeft. Aan de luchthaven staat Rachels Nissan 350Z voor de speler klaar, waarmee hij drie races kan doen voordat Rachel de auto terug wil. De speler kan dan een gratis auto uitkiezen als vergoeding voor zijn kapotte Nissan Skyline.

Gamecube
Gebruikt
5030946046225
chat Commentaar (0)