Isolated WarriorNES Spellen Met Doos € 34,95 NES Spellen Met Doos
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Isolated Warrior (NES)

Duik in de fascinerende wereld van Isolated Warrior op de NES! Neem de controle over een dappere krijger die vastberaden is om zijn beschaving te beschermen tegen een invasie van buitenaardse wezens. Met adembenemende graphics, intense gameplay en epische gevechten, is dit een spel dat je niet wilt missen. Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur vol actie en spanning terwijl je de vijandigheid trotseert en de vrede herstelt. Stap in de schoenen van de Isolated Warrior en bewijs dat jij de ware held bent die nodig is om de wereld te redden!

€ 34,95 Inclusief belasting

€ 34,95 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

The game is shown entirely from an overhead perspective, as in traditional top-down shooters. The player must collect weapon upgrades and operate various machines to combat the alien enemies.

Various obstacles, such as pitfalls and land mines, must be avoided.[3] There is a boss battle at the end of each level, and sometimes mid-level as well. The player's progress in the game could be saved using a passwordsystem.[4] Between levels, images and text were sometimes displayed which showed Maverick's thoughts or reminiscence about his life.

NES
Gebruikt
1 Item
045496430412
chat Commentaar (0)