Disney's Cars - WiiWii Spellen Nintendo Wii€ 7,50 Wii Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Disney's Cars - Wii

Klaar voor een razendsnelle en avontuurlijke race-ervaring? Stap achter het stuur van je favoriete Cars-personages en maak je klaar voor de ultieme Wii-uitdaging met Disney\'s Cars! Betreed het kleurrijke en levendige wereld van Lightning McQueen en zijn vrienden, waar snelheid, strategie en behendigheid de sleutel tot succes zijn. Baan je een weg over uitdagende circuits, verbeter je racevaardigheden en beleef onvergetelijke momenten vol actie en plezier. Met de innovatieve Wii-besturing en de opwindende multiplayer-modi, is Disney\'s Cars de perfecte game voor het hele gezin. Dus, stap in, start je motor en race naar de overwinning!
  • Met Boekje

€ 7,50 Inclusief belasting

€ 7,50 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Cars is het spel dat bij de gelijknamige animatiefilm van Disney behoort. Niet geheel vreemd gaat het hier om een racegame. Je rijd door een open wereld en kan desgewenst een aantal races afwerken waarbij je de verhaallijn volgt.

In het spel zul je het verhaal van de film naspelen tijdens races. Je kunt met meer dan 10 karakters uit de film in 50 verschillende races racen. Het spel bevat ook de stemmen die in de film worden gebruikt, deze worden onder andere verzorgd door Owen Wilson, Paul Newman en Bonnie Hunt.

Nintendo Wii
Gebruikt
1 Item
4005209085359
Leeftijdsadvies
Vanaf 3 Jaar
chat Commentaar (0)