My Sims: Sky Heroes - WiiWii Spellen Nintendo Wii€ 7,50 Wii Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

My Sims: Sky Heroes - Wii

Stijg op naar nieuwe hoogtes en verken de onbegrensde mogelijkheden van de lucht in My Sims: Sky Heroes voor de Wii! Neem de controle over jouw eigen gepersonaliseerde Sim-piloot en stort je in een spannend avontuur vol actie en avontuur. Vorm een dapper team met andere Sims en strijd tegen rivaliserende squadrons in epische luchtgevechten. Bouw je eigen vliegtuigen en pas ze aan met unieke kleuren en designs. Verleg je grenzen, overwin angstaanjagende obstakels en bewijs dat jij de ware held van de hemel bent!
  • Met Boekje

€ 7,50 Inclusief belasting

€ 7,50 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

In MySims SkyHeroes stijg je tot boven het wolkendek om jezelf te bewijzen als gevechtspiloot. Sluit je aan bij de rebellen en neem het op tegen de troepen van Morcubus. Weet je ze te verslaan, dan maak je een eind aan de heerschappij van de listige tiran. Verliezen behoort echter niet tot de opties.

Met de Wii-afstandsbediening en Nunchuk scheer je tijdens missies moeiteloos door de wolken. Je maakt behendige duikvluchten tijdens luchtraces en haalt tijdens luchtgevechten halsbrekende stunts uit om de kogelregens te ontwijken.

Je eigen creativiteit bepaalt welk schrikbeeld je vijanden voor ogen krijgen. Je kunt je piloot en vliegtuig namelijk helemaal naar eigen wens vormgeven. Verdere aanpassingen kun je maken door missies succesvol te voltooien, waardoor je nieuwe voorwerpen en opties vrijspeelt. Breng tijdens je avontuur regelmatig een bezoekje aan de hangar, om je vliegtuig te voorzien van de nodige verbeteringen. Zorg dat je kist van de best mogelijke onderdelen is voorzien, voordat je aan je volgende missie begint.

Nintendo Wii
Gebruikt
1 Item
5030946083121
Leeftijdsadvies
Vanaf 3 Jaar
chat Commentaar (0)