Michael Jackson The Experience - WiiWii Spellen Nintendo Wii€ 14,99 Wii Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Michael Jackson The Experience - Wii

Beleef de ultieme danservaring met Michael Jackson The Experience voor de Wii! Betreed de magische wereld van de King of Pop en dans op zijn grootste hits. Met de Wii-afstandsbediening in je handen, kan je moeiteloos de iconische moves van Michael Jackson uitvoeren. Voel de energie van zijn legendarische optredens en leer de geheimen van zijn ongelofelijke dansstijl. Of je nu een beginnende danser bent of al ervaren, deze game zorgt voor urenlang dansplezier en laat je bewegen als nooit tevoren. Stap in de schoenen van de legende en beleef een onvergetelijke danservaring met Michael Jackson The Experience - Wii!
  • Met Boekje

€ 14,99 Inclusief belasting

€ 14,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
check op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Maak kennis met de officiële dansgame van 'The King of Pop'! Michael Jackson: The Game is het ultieme eerbetoon aan de legendarische popster en leert jouw dansen zoals alleen Michael dat kon!

Michael Jackson: The Game ondersteunt de bewegingsgevoelige controllers van de Nintendo Wii. Met behulp van de Wii afstandsbediening worden jouw dansbewegingen geregistreerd en in de game verwerkt!

Nintendo Wii
Gebruikt
2 Items
3307219924866
Leeftijdsadvies
Vanaf 12 Jaar
chat Commentaar (0)