Just Dance 3 - WiiWii Spellen Nintendo Wii€ 14,99 Wii Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Just Dance 3 - Wii

Stof je dansschoenen af en maak je klaar om los te gaan met Just Dance 3 voor de Wii! Dit onweerstaanbare dansspel brengt de feestvreugde naar jouw huiskamer. Beweeg op het ritme van de meest aanstekelijke hits en laat je helemaal gaan met vrienden en familie. Of je nu een doorgewinterde danser bent of gewoon wilt plezier maken, Just Dance 3 zorgt voor onvergetelijke dansavonturen. Bereid je voor op een ongeëvenaarde danservaring die je niet wilt missen!
  • Met Boekje
  • Zonder Boekje

€ 14,99 Inclusief belasting

€ 14,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
check op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

De meest populaire dansgame is terug met Just Dance 3! Met meer dan veertig tracks op een breed scala van muzikale genres waaronder pop, hip-hop, rock, R&B, country, disco, funk en nog veel meer biedt Just Dance 3 een fantastische danservaring!

Op het scherm doet een virtueel personage de bewegingen voor die jij moet uitvoeren. Al dansend verdien je punten en hoe beter je in de maat de juiste bewegingen uitvoert, des te hoger je score. Gooi die voeten van de vloer en schud je heupen los.

Just Dance 3 bevat de heetste moderne hits en klassieke dansnummers die iedereen kan waarderen. Met nummers als 'No Limit' van 2 Unlimited, Duck Sauce met 'Barbra Streisand' en 'I Was Made For Lovin' You' van Kiss gaat het dak er gegarandeerd af.

Nintendo Wii
Gebruikt
2 Items
3307215589489
chat Commentaar (0)