Mirror's Edge (new, Duits hoesje)Xbox 360 Games Xbox 360€ 4,95 Xbox 360 Games
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mirror's Edge (new, Duits hoesje)

Welkom bij Mirror\'s Edge, het revolutionaire actiespel dat je meeneemt naar de toekomstige stad Glass. Verken deze adembenemende omgeving met behulp van de parkour-vaardigheden van Faith, een gewaagde renner die vecht tegen een onderdrukkend regime. In deze nieuwe versie voor de Xbox 360, inclusief een Duits hoesje, beleef je de intense actie op een geheel nieuwe manier. Spring, glijd en ren over de daken terwijl je vijanden ontwijkt en jezelf een weg baant door de stad. Met prachtige graphics en een meeslepend verhaal zorgt Mirror\'s Edge voor een onvergetelijke gamingervaring. Durf jij de uitdaging aan?

€ 4,95 Inclusief belasting

€ 4,95 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
check op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

In het verhaal is de speler een zogenaamde runner, een soort koerier van geheime informatie. De speler rent over daken, en springt van gebouw naar gebouw om uiteindelijk de bestemming te bereiken, vergelijkbaar metparkour.

De speler is de runner Faith, wiens zus ten onrechte is opgepakt. De politie zit nu achter Faith aan. Zij zal allerlei opdrachten moeten uitvoeren waarbij de speler de agenten met hun eigen wapens kan doden, maar ze ook met haar blote handen buiten westen kan slaan (met onder andere kung-fu). De speler kan er ook voor kiezen de confrontatie te vermijden door met slim klauterwerk de politie af te schudden.

Xbox 360
Xbox 360
Nieuw
4 Items
503093264653
Leeftijdsadvies
Vanaf 16 Jaar
chat Commentaar (0)