Tom Clancy's Ghost Recon Future SoldierXbox 360 Games Xbox 360€ 4,95 Xbox 360 Games
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier

Tom Clancy\'s Ghost Recon Future Soldier voor Xbox 360 is een meeslepende game waarin spelers deel uitmaken van een elite team van Ghosts, speciaal opgeleid om geheime oorlogsvoering te bestrijden. Duik in de toekomst van de oorlog en ervaar de spanning van tactische beslissingen, geavanceerde wapentechnologieën en intense vuurgevechten. Werk samen met je team om missies uit te voeren over de hele wereld en gebruik stealth, technologie en brute kracht om je vijanden te overwinnen. Met verbazingwekkende graphics en een meeslepende gameplay, biedt Tom Clancy\'s Ghost Recon Future Soldier een unieke en adrenalinepompende game-ervaring die je niet wilt missen. Bereid je voor op de toekomst van de oorlog en bewijs je vaardigheden als een ware Ghost.

€ 4,95 Inclusief belasting

€ 4,95 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
check op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Future Soldier start met een missie waarin een Ghost Team, een speciaal soort geweergroep, met de roepletters "Predator" wordt ingezet in Nicaragua om de wapenhandel te verstoren in de regio. Wanneer zij een konvooi voertuigen inspecteren ontploft een vuile bom waardoor de de hele geweergroep omkomt.

Ghost Team "Hunter" moet de bron van de bom onderzoeken. Hunter krijgt als eerste opdracht een wapenhandelaar genaamd Paez in Bolivia te redden omdat hij informatie zou hebben over de afkomst van de bom. Het team redt Paez en volgt dan een spoor van wapens van Zambia, waar ze een lokale krijgsheer elimineren, naar Nigeria, Pakistan, Noorwegen en Rusland, waar het team een ​​zending wapens vernietigt op een luchthaven, een internationaal conflict veroorzakend.

Xbox 360
Xbox 360
Gebruikt
2 Items
3307212811217
Leeftijdsadvies
Vanaf 18 Jaar
Geschikt voor Kinect
Kinect Games
chat Commentaar (0)