Fifa 19 - Xbox OneXbox One Games Xbox One€ 4,99 Xbox One Games
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Fifa 19 - Xbox One

Neem je voetbalvaardigheden naar een hoger niveau met FIFA 19 voor Xbox One! Dit spannende spel neemt je mee naar het veld, waar je kunt spelen als je favoriete teams en spelers. Met verbeterde graphics en realistische gameplay, voelt het alsof je zelf op het veld staat. Verzamel je vrienden voor een epische multiplayerwedstrijd of dompel jezelf onder in het singleplayer-avontuur. FIFA 19 belooft urenlang plezier en een onvergetelijke voetbalervaring!

€ 4,99 Inclusief belasting

€ 4,99 Exclusief belasting

notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Fifa 19

Speel FIFA 19 en kies jouw favoriete club met toernooi-ervaringen uit de UEFA Champions League.

De FIFA-serie is al jarenlang de meest populaire voetbalgame en ook deze versie belooft weer veel voetbalplezier. De game is wederom aangedreven door Frostbite. Speel met jouw favoriete club met toernooi-ervaringen uit de UEFA Champions League, Europa League en Super Cup. Ook het gloednieuwe Active Touch Systeem, de nieuwe dynamische tactieken, de 50/50 duels en het getimed afmaken-systeem zijn een uitdagende vooruitgang. Met de Real Player Motion technologie, is de bewegingstechnologie van echte spelers realistischer dan ooit.

FIFA 19
In FIFA 19 vallen de competities van UEFA volledig onder de licentie, dus kunnen we aan de slag met de Champions League, de Europa League en de Super Cup. Tal van toernooi ervaringen met een gloednieuw commentaar team van Derek Rae en Lee Dixon. Aan de badge op het shirt van de clubs kun je zien hoe vaak ze de CL gewonnen hebben. Ook de carrière modus en The Journey worden nog interessanter. Het avontuur van Alex Hunter komt in deze editie tot een einde, maar voordat het doek valt gaat de iconische voetbalster in de UEFA Champions League nog voor de roem.

Xbox One
Xbox One
Gebruikt
1 Item
5030936121925
Aantal Spelers
2-4 spelers
Leeftijdsadvies
Vanaf 3 Jaar
Genre
Sports
Taal
Nederlands
Merk
Xbox One
chat Commentaar (0)