Titanfall - Xbox OneXbox One Games Xbox One€ 7,50 Xbox One Games
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Titanfall - Xbox One

Stap in de toekomst van het gevecht met Titanfall voor Xbox One! Deze baanbrekende game belooft intense actie en adembenemende gameplay. Als een getrainde piloot kun je met behendigheid en snelheid muren beklimmen, vijanden verrassen en je Titan oproepen voor een bomvolle strijd op het slagveld. Combineer jouw vaardigheden met de krachtige Titans en werk samen met jouw team om de vijand te verslaan. Of je nu de controle neemt over een Titan of als piloot je weg baant door de chaos, Titanfall biedt een unieke ervaring die je niet wilt missen!

€ 7,50 Inclusief belasting

€ 7,50 Exclusief belasting

notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Titanfall

Let op: Titanfall werkt alleen op een 64-bit besturingsyssteem!
Titanfall speelt zich of in een niet al te verre toekomst waar de mensheid onderling strijdt voor de macht. Spelers nemen het online tegen elkaar op in grootschalige gevechten. Hierbij kunnen zij te voet door de wereld bewegen en van plaats naar plaats rennen, of kiezen om in een grote robot te stappen, de Titan. De Titans kunnen ook gebruikt worden om strategische punten te bewaken. Omdat de oorlog ook doorgaat wanneer je offline bent, is het belangrijk een goede verdediging neer te zetten!

Uiteraard vereist Titanfall een internetverbinding, want dit is echt een schietspel die met meerdere gamers gespeeld moet worden. Spelers worden deel van een team en moeten als groep samenwerken om de vijand te verslaan. De spelwereld kent genoeg diversiteit in de omgevingen, met ruïnes, verhogingen en verwoeste steden met smalle gangetjes.

Xbox One
Xbox One
1 Item
5030940112285
Aantal Spelers
2-6 Spelers
Leeftijdsadvies
Vanaf 16 Jaar
Reden Leeftijdsadvies
Geweld
Grof Taalgebruik
Online Onderdelen
Genre
Shooter
Taal
Engels
Merk
Xbox One
chat Commentaar (0)